Kittens ter adoptie

Kittens ter adoptie – 0478754822

Geen categorie

hoe we te werk gaan?


Welkom op de pagina waar de katjes die ter adoptie staan terechtkomen!
Hieronder vind je meer info over hoe we te werk gaan. Hierbij staan enkele belangrijke opmerkingen, hou hier rekening mee indien je interesse hebt in het adopteren van een kitten!

  • Voor kittens werken we uitsluitend met een wachtlijst, je kan je aanmelden via deze link. Je wordt telefonisch gecontacteerd zodra we een een kitten aan jouw gezin kunnen matchen.
  • De katjes die momenteel in opvang zijn, worden online geplaatst op facebook, adopteereendier.be en deze pagina. Bij interesse in een katje, vul je de vragenlijst in, we contacteren je enkel indien we een match zien.
  • Adopties voor kittens die online geplaatst worden, verlopen ENKEL via de vragenlijst. Op mails en berichten wordt niet geantwoord.
  • We werken enkel met opvanggezinnen, we hebben geen hoofdgebouw. Daarom noteren we heel duidelijk WAAR de kittens zich bevinden, consulteer googlemaps voor je ons contacteert. Er wordt te vaak na het maken van een afspraak geannuleerd wegens “te ver”. Zo doen wij dubbel werk en mislopen de katjes een kans op een goeie thuis.
  • Als er bovenaan de tekst IN OPTIE staat, dan is dit katje in optie. We laten dit zolang staan tot we zeker zijn dat het katje gereserveerd is. Soms komen ze dan toch nog terug vrij en is het een kleintje voor ons om ze in de kijker te zetten.
In optie

HONEY

Geslacht: kattin
Eigenschappen: Zwart/ wit
Geboortedatum: 01.01.2019
Klaar voor bezoek: meteen
Klaar voor vertrek: meteen
Valiesje staat klaar in Asse
Karakter: heel sociaal, Ik kom heel graag om kopjes vragen en ben heel graag in gezelschap van mijn baasje. Op de schoot zitten doe ik niet zo graag. Ik kan heel hard genieten van geaaid worden. Ik speel ook graag met mijn baasje.

Heb je interesse om Honey te ontmoeten? Vul dan de vragenlijst in, de beste match wordt gecontacteerd.

https://forms.gle/ma7YP4EVkR5MLNo36

Ter Adoptie

WILLY & WESLEY

Samen ter adoptie

Geboortedatum: half juli
Klaar voor bezoek: meteen
Klaar voor vertrek: 13/10/22
Valiesje staat klaar in Itterbeek (Dilbeek)
WILLY
Geslacht: kater
Eigenschappen: zwart met witte accenten (witte pootjes, witte snorharen,…)
Karakter: Willy is een rustige kitten die nog wat terughoudend is, maar er enorm van geniet om geaaid te worden. Hij heeft een hele weg af gelegd van bange schuwe kitten die zich niet liet zien naar een lieve vriend die spint als hij jou ziet.

WESLEY
Geslacht: kater
Eigenschappen: wit-zwart
Karakter: Wesley is nog wat bang, hij heeft nog helemaal niet begrepen waarom we hem zo graag willen aaien. Hij vraagt nog wat geduld en doorzetting, maar we twijfelen er niet aan dat hij plots wel zal begrijpen hoe leuk het is om geknuffeld te worden.

Voor Wesley en Willy zoeken we een rustige thuis, waar ze begrijpen dat deze katjes wat tijd zullen nodig hebben om zich helemaal op hun gemak te voelen. Heb je interesse om Wesley en Willy te ontmoeten? Vul dan de vragenlijst in, de beste match wordt gecontacteerd.

https://forms.gle/ma7YP4EVkR5MLNo36

Ter Adoptie

WANDA

Geslacht: kattin
Eigenschappen: wit met tijgervlekjes
Geboortedatum: half juli
Klaar voor bezoek: meteen
Klaar voor vertrek: 13/10/22
Valiesje staat klaar in Itterbeek (Dilbeek)
Karakter: Wanda is een lieve nieuwsgierige kitten, ze kwam wat laat in opvang waardoor het even duurde om haar aandacht te krijgen. Ze was de eerste uit haar nestje om zich te laten pakken en aaien. Ze heeft nog wat tijd nodig om zich helemaal te ontplooien, maar we zijn er zeker van dat dit met het juiste geduld goed komt. We zoeken voor haar een thuis waar er al een vriendje op haar wacht. Liefst een sociaal katje dat haar helemaal uit haar schulp krijgt. Best ook een rustige thuis, kinderen zijn geen probleem zolang ze weten dat ze haar soms ook beter even met rust laten.

Heb je interesse om Wanda te ontmoeten? Vul dan de vragenlijst in, de beste match wordt gecontacteerd.

https://forms.gle/ma7YP4EVkR5MLNo36

Ter Adoptie

IPPIE

Geslacht: Kater

Kleur: tijger-wit

Geboortedatum: 15/5/22

Bezoek: meteen

Vertrek: meteen

Valiesje in Hofstade/Aalst

Ippie is nog bang, hij komt niet uit zichzelf bij jou, maar kan wel een beetje genieten van aaien. Hij zoekt een thuis met rustige mensen, die het geduld hebben om hem helemaal te laten openbloeien. Dus liefst een plaatsje met weinig andere huisdieren en geen kleine kinderen of toch niet waar hij veel gepakt gaat worden. Heb je interesse om Ippie te laten ontdooien? Vul dan de vragenlijst in, de beste match wordt gecontacteerd.

https://forms.gle/ma7YP4EVkR5MLNo36