Kittens ter adoptie

Kittens ter adoptie – 0478754822

Geen categorie

hoe we te werk gaan?


Welkom op de pagina waar de katjes die ter adoptie staan terechtkomen!
Hieronder vind je meer info over hoe we te werk gaan. Hierbij staan enkele belangrijke opmerkingen, hou hier rekening mee indien je interesse hebt in het adopteren van een kitten!

  • Voor kittens werken we uitsluitend met een wachtlijst, je kan je aanmelden via deze link. Je wordt telefonisch gecontacteerd zodra we een een kitten aan jouw gezin kunnen matchen.
  • De katjes die momenteel in opvang zijn, worden online geplaatst op facebook, adopteereendier.be en deze pagina. Bij interesse in een katje, vul je de vragenlijst in, we contacteren je enkel indien we een match zien.
  • Adopties voor kittens die online geplaatst worden, verlopen ENKEL via de vragenlijst. Op mails en berichten wordt niet geantwoord.
  • We werken enkel met opvanggezinnen, we hebben geen hoofdgebouw. Daarom noteren we heel duidelijk WAAR de kittens zich bevinden, consulteer googlemaps voor je ons contacteert. Er wordt te vaak na het maken van een afspraak geannuleerd wegens “te ver”. Zo doen wij dubbel werk en mislopen de katjes een kans op een goeie thuis.
  • Als er bovenaan de tekst IN OPTIE staat, dan is dit katje in optie. We laten dit zolang staan tot we zeker zijn dat het katje gereserveerd is. Soms komen ze dan toch nog terug vrij en is het een kleintje voor ons om ze in de kijker te zetten.
Ter Adoptie

ZIGGY

Geslacht: kater

Eigenschappen: zwart/wit

Geboortedatum: juli2022

Klaar voor bezoek: meteen

Klaar voor vertrek: meteen

Valiesje staat klaar in Alsemberg

Het trieste verhaal van Zap mama en haar kittens.

Toen Zap Mama zwanger bleek te zijn, werd ze gedumpt in het bos. Ze werd aan haar lot overgelaten, helemaal alleen moest ze zien te overleven en beval ze van 5 kittens. Gelukkig werd ze gespot door lieve mensen die alles hebben gedaan om mamapoes en haar ondertussen al iets grotere kittens met veel moeite te vangen.

Zap Mama is alle vertrouwen in de mens kwijt, haar kittens zijn nooit mensen gewoon geweest, wat wil zeggen dat ze nog bang zijn.

Ziggy is ondertussen een grote speelvogel, met de hengel spelen en achter muisjes en balletjes lopen vindt hij het einde. Stap voor stap ontdekt hij wat een liefdevolle omgeving kan doen: hij laat zich aaien!

Aanvankelijk zochten we een thuis voor Zap Mama en Ziggy samen, maar Ziggy kan ook baat hebben van een sociaal soortgenootje.

Laat ze aub geen tweede keer in de steek 🙏🙏🙏🙏

Zie jij deze uitdaging zitten of ken je iemand laat zeker weten. Massaal delen helpt ook.

Wil je dit mooie duo ontmoeten? Vul dan de vragenlijst in, de beste match wordt gecontacteerd.

https://forms.gle/ma7YP4EVkR5MLNo36

Ter Adoptie

ZAP MAMA

Geslacht: kattin

Eigenschappen: zwart/wit

Geboortedatum: jan2020

Klaar voor bezoek: meteen

Klaar voor vertrek: meteen

Valiesje staat klaar in Alsemberg

Het trieste verhaal van Zap mama en haar kittens.

Toen Zap Mama zwanger bleek te zijn, werd ze gedumpt in het bos. Ze werd aan haar lot overgelaten, helemaal alleen moest ze zien te overleven en beval ze van 5 kittens. Gelukkig werd ze gespot door lieve mensen die alles hebben gedaan om mamapoes en haar ondertussen al iets grotere kittens met veel moeite te vangen,

Zap Mama is alle vertrouwen in de mens kwijt, ze is nooit mensen gewoon geweest, wat wil zeggen dat ze nog bang is maar beetje bij beetje begint ze terug vertrouwen te krijgen.

Zap Mama vertrekt liefst samen met Ziggy, maar soms denken we dat zijn speelheid haar aandacht afleidt en haar socialisatie bemoeilijkt. Het is een lieve kattin, die absoluut nood heeft aan een sociaal soortgenootje. Liefst een rustig gezin met oudere kinderen.

Laat ze aub geen tweede keer in de steek 🙏🙏🙏🙏

Zie jij deze uitdaging zitten of ken je iemand laat zeker weten. Massaal delen helpt ook.

Wil je haar ontmoeten? Vul dan de vragenlijst in, de beste match wordt gecontacteerd.

https://forms.gle/ma7YP4EVkR5MLNo36